Share |

Yritystietoa

Yritystemme toiminta tapahtuu Janakkalan Piensiemen Oy:n tiloissa Kanta-Hämeessä, Janakkalan kunnan Tanttalan kylässä.

Janakkalan Piensiemen Oy:n tytäryhtiö on Suomen Kasviöljyt, joka toimii samassa osoitteessa. Ulkopuolista työvoimaa ei ole vaan yhtiöt hoidetaan perheyrityksinä. 

Marraskuussa 2016 Suomen Kasviöljyt Oy sulautui emoyhtiöönsä Janakkalan Piensiemen Osakeyhtiöön. Toimintamme jatkuu kuten ennenkin.

Janakkalan Piensiemen Oy

Janakkalan Piensienmen Oy on perheyritys ja se on perustettu vuonna 1994. 

Toimintaamme kuuluu erilaisten piensiemenien lajittelu- ja varastointipalvelut. Tuotanto- ja varastointitilaa on 5000 m2.

Yhtiö lajittelee vuosittain 5-7 tuhatta tonnia erilaisia piensiemeniä. Lajittelijoina käytetään 2 Cimprian ja 3 Petkuksen lajittelukonetta sekä kaksi tärypöytälajittelijaa. Lajittelijoiden seulapinta-ala on noin 50 m2. Yhtiön tiloissa on myös biologinen puhdistuslinja joka minimoi siementen home ja bakteeritasot.

Alihankintana yhtiö puhdistaa ja pakkaa kuminansiemeniä Arctic Taste Oy:lle sekä heinän- ja öljypellavan siemeniä muille pienemmille toimijoille.

Janakkalan Piensiemen Oy:lle on myönnetty Asiakastiedon sertifikaatti ”Suomen vahvimmat Platina 2007-2017”.

Suomen Kasviöljyt

Suomen Kasviöljyt on perheyritys ja se on perustettu vuonna 2009. Yhtiön toimialaan kuuluu kasviöljyjen viljely, puristus, myynti ja markkinointi. Markkina-alue kattaa koko Suomen.

Suomen Kasviöljyjen pääasiallinen toiminta kohdistuu tällä hetkellä Camelinaöljyyn. Toimitamme
öljyä sekä tukku- että vähittäismyyntiin.

Syyskuussa 2015 Camelinaöljy sai Hyvää Suomesta -joutsenmerkin.

Yhteydenottolomake