Suomen Kasviöljyt ja Janakkalan Piensiemen Oy

Yritystietoa

Yritystemme toiminta sijoittuu Janakkalan Piensiemen Oy:n tiloihin Kanta-Hämeeseen, Janakkalan kunnan Tanttalan kylään.

Janakkalan Piensiemen Oy:n tytäryhtiö on Suomen Kasviöljyt, joka toimii samassa osoitteessa. Ulkopuolista työvoimaa ei ole, vaan yhtiöt toimivat perheyrityksinä.

Marraskuussa 2016 Suomen Kasviöljyt Oy sulautui emoyhtiöönsä Janakkalan Piensiemen Osakeyhtiöön. Toimintamme jatkuu ennallaan.


Janakkalan Piensiemen Oy

Janakkalan Piensienmen Oy on vuonna 1994 perustettu perheyritys. Toimintaamme kuuluu erilaisten piensiemenien lajittelu- ja varastointipalvelut. Tuotanto- ja varastointitilaa on yhteensä 5000 m2.

Yhtiö lajittelee vuosittain 5–7 tuhatta tonnia erilaisia piensiemeniä. Lajittelijoina käytämme kahta Cimprian ja kolmea Petkuksen lajittelukonetta sekä kahta tärypöytälajittelijaa. Lajittelijoiden seulapinta-ala on noin 50 m2. Yhtiön tiloissa on myös biologinen puhdistuslinja, joka minimoi siementen home- ja bakteeritasot.

Alihankintana yhtiö puhdistaa ja pakkaa kuminansiemeniä Arctic Taste Oy:lle sekä heinän- ja öljypellavan siemeniä muille pienemmille toimijoille.

Janakkalan Piensiemen Oy:lle on myönnetty Asiakastiedon sertifikaatti ”Suomen Vahvimmat Platina 2007–2017”.


Suomen Kasviöljyt

Suomen Kasviöljyt on vuonna 2009 perustettu perheyritys. Yhtiön toimialaan kuuluvat kasviöljyjen viljely, puristus, myynti ja markkinointi. Markkina-alue kattaa koko Suomen.

Suomen Kasviöljyjen pääasiallinen toiminta kohdistuu tällä hetkellä camelinaöljyyn. Toimitamme öljyä sekä tukku- että vähittäismyyntiin.

Vuonna 2015 camelinaöljy sai Hyvää Suomesta -joutsenmerkin ja 2018 Sydän-merkin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


  •  
    Syyskuussa 2015 Camelinaöljymme sai Hyvää Suomesta -joutsenmerkin!
  • Sydänmerkki
    Terveellisempi vaihtoehto