Pellolta ruokapöytään

040 568 5684

Kylmäpuristetut öljyt edullisesti

Laadukas ja kotimainen luonnontuote

Tilaa kylmäpuristettua camelinaöljyä suoraan tuottajalta! Suomen Kasviöljyt viljelee camelinaöljyä Janakkalassa ja toimittaa sitä kaikkialle Suomeen. Tarjoamme asiakkaillemme edulliset hinnat sekä nopeat ja luotettavat toimitukset.

Tuotannosta vastaa Markku Lehmuskanta ja vähittäis- ja tukkumyynnistä, laskutuksesta, jakelusta sekä tilausten vastaanotosta Tarja Lehmuskanta. Vahva ammattitaito ja vuosien kokemus takaavat sujuvan palvelun. Vuonna 2015 öljyllemme myönnettiin Hyvää Suomesta -joutsenmerkki. Kesäkuussa 2018 saimme oikeuden käyttää  Sydän merkkiä - tuoteessamme.

Ota yhteyttä

Nopeat toimitukset koko Suomeen

Vähittäismyyntituotteet toimitetaan postin kuljetuksena tai pakettiautomaattiin. Voit halutessasi myös noutaa ostokset tilaltamme. Ilmoitathan tulostasi etukäteen.

 Esimerkiksi yhden 3 litran kanisterin lähetyskulut pakettiautomaattiin maksavat 8.70 euroa (sis. alv). HUOM! Lähetyskulut riippuvat aina lähetyksen koosta.

Tilaa puhelimitse tai viestillä

Voit tehdä tilauksen verkkosivujemme yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, tekstiviestillä tai soittamalla. Ota yhteyttä!

Ilmoita tilauksessa yhteystietosi, matkapuhelinnumerosi, osoitteesi ja toimitustapa. Posti toimittaa paketit osoitetta lähimpään postiin tai automaattiin

Laitan laskun pakettiin mukaan.

Onko sinulla kysyttävää?

Syyskuussa 2015 Camelinaöljymme sai Hyvää Suomesta -joutsenmerkin!

Sydänmerkki

Terveellisempi vaihtoehto